Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Κόψαμε την πίτα μας!!!

Με μεγάλη επιτυχία ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού έκοψε, κατά παράδοση, την πίτα του για τον νέο χρόνο.
Η εκδήλωση στάθηκε αφορμή για να συναντηθούν τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές. Ακόμη περισσότερο στάθηκε αφορμή για να ξεδιπλωθεί η αγάπη και η αναγνώριση των Υμηττιωτών για το έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια από το Δ.Σ. του ΦΟΥ με την πρόεδρο του Ομίλου κα Λένα Ρούσσου να εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας,
καλωσορίζοντας τους παριστάμενους.



Τυχερός της ημέρας, αλλά και της χρονιάς ευχόμαστε, ο αγαπητός, φίλος και μέλος του Φιλοπρόοδου, κ. Μενέλαος Κρούσος μιας και σε αυτόν έπεσε το φλουρί της εκδήλωσης.

Διπλά τυχερός θα προσθέταμε μιας και παρέλαβε σαν δώρο την, ιδιαίτερης κομψότητας και αισθητικής, σφαίρα που κατασκεύασαν υπό την καθοδήγηση της κας Όλγας Γουλανδρή, τα μέλη του εργαστηρίου ψηφιδωτού του ΦΟΥ τα οποία ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε, όπως και σε όλα τα μέλη και φίλους του Ομίλου (καθώς και σε όλον τον Υμηττό), υγεία, καλή τύχη και δύναμη!!!

Η εκδήλωση έκλεισε με ρεσιτάλ φυσαρμόνικας από μέλος της χορωδίας του ΦΟΥ "Μουσικά κύματα".

Και βέβαια οι πόρτες του Ομίλου μας σας περιμένουν στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, μέχρι την επόμενη κοπή, τον επόμενο χρόνο. Υγεία ξανά!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου