Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΦΟΥ πάει θέατρο: "Για όνομα..." 3/3/17

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού στο πλαίσιο της δραστηριότητας "Πολιτιστικές Διαδρομές" επέλεξε και σας προτείνει ακόμη μια θεατρική παράσταση για να την παρακολουθήσουμε όλοι μαζί, αναχωρώντας και επιστρέφοντας στον Φ.Ο.Υ. με πούλμαν.

Συνεχίζουμε λοιπόν την δραστηριότητα αυτή με την κωμωδία «Για όνομα...» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, την Παρασκευή 3 Μαρτίου, στο θέατρο "Αλίκη"

Για το έργο:
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν στο Θέατρο Αλίκη για πρώτη φορά στην Ελλάδα την απολαυστική σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière «Για Όνομα…», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος.

Μια συνάντηση για δείπνο ανάμεσα σε πέντε άτομα που συνδέονται στενά με φιλικούς και οικογενειακούς δεσμούς θα εξελιχθεί σε ρινγκ όπου ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του, που έχουν συσσωρευτεί μέσα στα χρόνια της γνωριμίας τους.
Αφορμή το όνομα που θα δοθεί στο μωρό που περιμένει το ένα ζευγάρι της παρέας, γιατί η επιλογή ονόματος δεν είναι τελικά καθόλου εύκολη ή αυτονόητη υπόθεση…

Δηλώσεις συμμετοχής και αγορά εισιτηρίων στα γραφεία του Φ.Ο.Υ. καθημερινά 6-10 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής (τηλ 210 7625856,) θέσεις περιορισμένες.
Τιμή εισιτηρίου 15€ στην οποία συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά με πούλμαν. 


Ώρα αναχώρησης : Παρασκευή 3 Μαρτίου, 20.00 μπροστά από τον Φ.Ο.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου