Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Με επιτυχία ξεκίνησε η νέα περίοδος 2015-2016 για τον Φ.Ο.Υ.


Με επιτυχία ξεκίνησε η νέα περίοδος 2015-2016 για τον Φ.Ο.Υ. η οποία εγκαινιάστηκε με την παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Τσαρουχά "Το Ρόδο της Κυζίκου" στο πλαίσιο του κύκλου "Ο ΦΟΥ τιμά Υμηττιώτες δημιουργούς".

Σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα από το περιεχόμενο του βιβλίου αλλά και κλίμα έξαψης λόγου της συγκεκριμένης ιστορικής περιόδου (Μικρασιατική Καταστροφή) πάνω από εξήντα συμπολίτες μας προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την
εκδήλωση η οποία συνδιοργανώθηκε από την Ομάδα Βιβλίου και την Κινηματογραφική λέσχη του Ομίλου με την πολύτιμη βοήθεια των εκδόσεων Ανάπλους.

Το βιβλίο παρουσίασε ο καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Γ. Ανδρειωμένος ενώ εισήγηση έκανε από την πλευρά του ΦΟΥ ο αντιπρόεδρος του Ομίλου  Κ. Σαμάντης. Ακολούθησε συζήτηση στην οποία συμμετείχαν οι  παρευρισκόμενοι φίλοι και μέλη του συλλόγου  με τόσο ζωντανή διάθεση και ενθουσιασμό που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ σε σημείο που παρότι δεν ολοκληρώθηκε αναγκαστήκαμε να την διακόψουμε λόγω του προχωρημένου της ώρας.

Ανανεώθηκε όμως το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωση μιας και τα μέλη της τοπικής κοινωνίας εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τέτοιες συζητήσεις αλλά και παρουσιάσεις οι οποίες απουσιάζουν από την
πολιτιστική δραστηριότητα της μικρής μας πόλης. Η βραδιά έκλεισε με την υπογραφή από τον συγγραφέα αντιτύπων του "Ρόδου της Κυζίκου".

Στην επόμενη εκδήλωση λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου