Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

«Περπατώ εις το δάσος» στον ΦΟΥ! (Παρασκευή 24/6 στις 8μμ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Η Θεατρική Ομάδα Εφήβων με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί την Παρασκευή 24/6/2016 και ώρα 20:00 σε μια παράσταση (είσοδος ελεύθερη)βασισμένη στο θεατρικό έργο «Περπατώ εις το δάσος» της Στέλλας Μηχαηλίδου.

 ‘Ενα σύγχρονο παραμύθι που όπως μας πληροφορεί και ο αφηγητής στην πρώτη σκηνή, πρόκειται για «ένα παραμύθι αποκλειστικά δικής του εμπνεύσεως, όπου όλα γυρίζουν, όλα συγκρούονται, όλα ανατρέπονται». Οι κλασσικοί ήρωες των παραμυθιών αποκτούν άλλες ιδιαίτερες σημασίες και συναντούν την Κοκκινοσκουφίτσα στο ταξίδι της προς τη ζωή. Αντιμέτωπη με τους φόβους και τις επιθυμίες της, οδηγείται σε μια προσωπική αναζήτηση του εαυτού της. Με πολύ χιούμορ και ευαισθησία περιγράφεται η πορεία προς την ενηλικίωση και οι δικοί μας έφηβοι ταξιδεύουν την δική τους διαδρομή. Μέσα από παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς και με τη λειτουργία της ομάδας όπου οι ίδιοι κατάφεραν να δημιουργήσουν δίνουν τη δική τους προσέγγιση στο κείμενο!

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 24/6 στις 8μμ στο Φ.Ο.Υ. να μοιραστούμε όλοι μαζί της εμπειρία τους και να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε μαζί τους...



Υπεύθυνες ομάδας:
Φαίδρα Μπόκαρη
Στεμίνα Σαπουνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου