Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

"Ο Φ.Ο.Υ. πάει ΘΕΑΤΡΟ": «Σμύρνη μου αγαπημένη» σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση

"Ο Φ.Ο.Υ. πάει ΘΕΑΤΡΟ"

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ομίλου "Ο ΦΟΥ πάει Θέατρο" επιλέξαμε και σας προτείνουμε ακόμη μια θεατρική παράσταση για να την παρακολουθήσουμε όλοι μαζί, αναχωρώντας και επιστρέφοντας στον Φ.Ο.Υ. με πούλμαν.

Συνεχίζουμε λοιπόν την δραστηριότητα αυτή με την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. 
 
Ένα έργο που ζωντανεύει την ιστορική μνήμη και προσφέρει συγκίνηση, χαρά και νοσταλγία. Βασίζεται σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κείμενο και με τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών οι θεατές μεταφέρονται στη ζωή της Σμύρνης, της Σμύρνης του ξεριζωμού και της ξενιτιάς.

Το θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση για τη Σμύρνη και την ιστορία της γράφτηκε μετά από έρευνα πολλών ετών και καλύπτει την πιο  σημαντική ιστορικά περίοδο από το 1917 μέχρι την προσφυγιά και την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1923. Tο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στο πλαίσιο των στόχων του να διατηρήσει ζωντανή την ιστορική μνήμη και παράδοση, δημιουργεί μια μεγάλη παραγωγή για τη Σμύρνη, με ζωντανή μουσική, πλούσια σκηνικά και κοστούμια εποχής και αυθεντικό φωτογραφικό υλικό από τη θρυλική πόλη
 
Δηλώσεις συμμετοχής και αγορά εισιτηρίων στα γραφεία του Φ.Ο.Υ. καθημερινά 6-10 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής (τηλ 210 7625856, 6947029895) θέσεις περιορισμένες.
Τιμή εισιτηρίου (πλατεία, βραδινή παράσταση, σειρές 16/17/18) 16€ (μαζί με τη μεταφορά με πούλμαν 20€).

Ώρα αναχώρησης : Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, 18.45 έξω από τον Φ.Ο.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου