Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Φ.Ο.Υ. πλησιάζει. Δηλώστε συμμετοχή!

Τα τελευταία χρόνια το παζάρι του Ομίλου μας είναι πλέον θεσμός στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Τις προηγούμενες χρονιές  πολλοί Υμηττιώτες και Υμηττιώτισες, αλλά και από άλλες περιοχές, επισκέφθηκαν την ετήσιά μας διοργάνωση και προμηθεύθηκαν διακοσμητικά αλλά και χρηστικά για το σπίτι αντικείμενα καθώς και τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που όλοι/ες αυτές τις ημέρες ανταλλάσουμε, τα οποία δημιούργησαν τα μέλη του Φιλοπρόοδου αλλά και οι μαθητές των εργαστηρίων μας.

Εφέτος αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση διευρύνοντας το περιεχόμενο του παζαριού. Έτσι στο παζάρι που διοργανώνουμε για τις 17 και 18 Δεκεμβρίου (Σάββατο και Κυριακή) θα έχουμε την συμμετοχή και άλλων δημιουργών, με τα δικά τους εκθετήρια, από φορείς και φίλους του Φ.Ο.Υ. με τους οποίους μας συνδέει φιλία και εμπιστοσύνη. Η συνεργασία αυτή σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερα αντικείμενα σε ακόμη καλύτερες, χριστουγεννιάτικες τιμές. 

Μιας και έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν λοιπόν στό καθιερωμένο παζάρι μας  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Φ.Ο.Υ. καθημερινά 6-10 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής (τηλ 210 7625856,)

Με χαρά θα σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου