Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΝΤΑ (DA): Το καινούργιο έργο της "ΑΝΕΜΗΣ" σε έκτακτη παράσταση!.

Η Θεατρική Ομάδα του Φ.Ο.Υ. "Ανέμη" μετά την μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων παραστάσεων παρουσιάζει το έργο ΝΤΑ (DA) του Χιου Λέοναρντ σε δύο έκτακτες και τελευταίες παραστάσεις.  

Σας περιμένουμε λοιπόν 17-18/12/2016 και ώρα 20:00.

Λίγα λόγια για το έργο:Ο Τσάρλι επιστρέφει στο πατρικό του μετά από πολλά χρόνια, για την κηδεία του πατέρα του. Ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα στο σπίτι, ξεπηδούν μνήμες του παρελθόντος και ξεδιπλώνεται το κουβάρι των παιδικών, εφηβικών και νεανικών του χρόνων... 


Ο κηπουρός Ντα (υποκοριστικό του Dad -μπαμπάς), η μητέρα Μάγκυ, ο παιδικός φίλος Όλιβερ και ο εργοδότης κος Ντράμείναι συνοδοιπόροι σε τούτο το "ταξίδι νου". Ο Τσάρλι θα αναστήσει μέσα από τις αναμνήσεις του, τον πατέρα του και τον κοινωνικό περίγυρο εκείνων των χρόνων και κυρίως τον ίδιο του τον εαυτό. Πόσες κρίσεις πρέπει να αναθεωρήσει; Πόσες αναμνήσεις πρέπει να ερμηνεύσει με την πείρα της τωρινής ηλικίας; Τι θ' αφήσει πίσω του στην Ιρλανδία; Τι θα πάρει μαζί του στο Λονδίνο; Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε  στα γραφεία του Φ.Ο.Υ. καθημερινά 6-10 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου