Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ενημέρωση για τη δράση Αλληλεγγύης του Ομίλου στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

Κατόπιν επικοινωνίας που είχε η Πρόεδρος του Ομίλου κυρία Ρούσσου με τον Δήμο της Μάνδρας - Ειδυλλίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Η επίδειξη αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συνεχίζει να είναι σημαντική όσο και απαραίτητη για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας. Για να καταστεί αυτή ακόμα περισσότερο αποτελεσματική χρειάζεται η αναπροσαρμογή των ειδών τα οποία συγκεντρώνουμε. Ήδη η προσφορά σε ρούχα έχει καλύψει τις ανάγκες των πληγέντων και χρειάζονται πλέον τα εξής είδη τα οποία είναι ακόμα εν ανεπαρκεία:


Στρώματα, υπνόσακκοι, κουβέρτες, καθώς και τυποποιημένα τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης όπως είναι οι κονσέρβες. Μιας και η δυνατότητα παρασκευής φαγητού δεν είναι ακόμα εφικτή, λόγω του ότι έχει πληγεί σοβαρά η δυνατότητα εστίασης στις πληγέντες περιοχές, προτιμούνται τα τρόφιμα που μπορούν να καταναλωθούν χωρίς  να χρειάζεται μαγείρεμα αυτών. Άμεση είναι επίσης και η ανάγκη σε εμφιαλωμένο νερό μιας και το σύστημα ύδρευσης δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί πλήρως.

Κατά τα άλλα οι ώρες λειτουργίας για την υποδοχή των απαραίτητων ειδών υπενθυμίζουμε ότι είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή στα γραφεία του Ομίλου από τις 18:00 έως 22:00 και το Σάββατο από τις 12:00 έως 14:00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου