Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ένας Όμιλος γεμάτος Αλληλεγγύη!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα οι φίλοι και τα μέλη του Φ.Ο.Υ. προσέτρεξαν στο κάλεσμα Αλληλεγγύης, προσφέροντας από το υστέρημά τους, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συνανθρώπους μας. Και το έκαναν ολόψυχα!

Κατορθώσαμε έτσι να μαζέψουμε υλικά που γέμισαν, μέχρι όσο δεν έπαιρνε άλλο, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα και ένα φορτηγό διαμορφώνοντας ένα μικρό "Καραβάνι Αλληλεγγύης".

Κατά σειρά το μέλος του ΦΟΥ κ. Πέτρος Ανδριώτης, η πρόεδρος κα Λένα Ρούσσου, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Σαμάντης και το μέλος επίσης κα Μαίρη Ανδριώτη.


Τα υλικά παρέδωσε προσωπικά η πρόεδρος του Φ.Ο.Υ. στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας και σε συνεννόηση με την Δήμαρχο της περιοχής συμφωνήθηκε να παραταθεί για μία ακόμη εβδομάδα η συλλογή, εστιασμένη όμως αυτή τη φορά σε είδη που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη οι πληγέντες. Για τα υλικά αυτά θα ενημερώσει ο Όμιλος άμεσα.

Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά όσους/ες συνέβαλλαν στην επιτυχία του καλέσματος του Ομίλου και σας περιμένουμε, ως ενεργούς αλληλέγυους/ες, και στην δεύτερη εβδομάδα συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης που είναι απαραίτητα.

Συνεχίζουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου