Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ο Φ.Ο.Υ. στο πλευρό των πληγέντων της Δυτικής Αττικής!

Τις τελευταίες ημέρες όλοι/ες μας παρακολουθούμε καθηλωμένοι τις τραγικές συνέπειες της θεομηνίας που έπληξε το Δήμο Μάνδρας και τις γύρω περιοχές. Συνέπειες που μέχρι στιγμής οδήγησαν στην απώλεια 16 ανθρώπων, στην καταστροφή 2.000 σπιτιών και 1500 καταστημάτων αλλά και στην εξαφάνιση περιουσιών.

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού, σταθερά στο δρόμο της κοινωνικής αλληλεγγύης που βαδίζει εδώ και καιρό, προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Οργανώνει την συλλογή ρούχων και τροφίμων για τους συμπολίτες μας που σκληρά δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες και βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται.


Έτσι σε συνεννόηση με τον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα προωθήσει στους πληγέντες, σε μια πρώτη χειρονομία συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα συγκεντρώνει ρούχα, κουβέρτες, στρώματα, είδη προσωπικής υγιεινής και τρόφιμα (πχ ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ελαιόλαδο, χυμός τομάτας, βρεφικά γάλατα, καφές, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ).
*Προσοχή στις ημερομηνίες λήξης των σκευασμάτων και των τροφίμων!

Η συλλογή θα γίνεται Δευτέρα έως Παρασκευή στα γραφεία του Ομίλου από τις 18:00 έως 22:00 και το Σάββατο από τις 12:00 έως 14:00.

Γιατί η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι έκφραση πολιτισμού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου